Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny ung stregspiller til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 20. februar, 2016

Skanderborg Håndbold får til den kommende sæson tilgang af endnu en talentfuld ungdomslandsholdsspiller. 19 årige Frederik Ladefoged skifter til Skanderborg Håndbold fra ligaens nuværende tophold Team Tvis Holstebro på en 3 årig aftale.

Sportschef Torben Væver:

Frederik Ladefoged er en ung stregspiller, der har fysikken og størrelsen til at blive en af fremtidens profiler i herre ligaen. Han er over 2 meter høj og dækker centralt i forsvaret, og er i hans ungdomstid blevet omskolet fra venstre back til stregspiller. Frederik fik i sidste sæson under Klavs Bruun en del spilletid i Holstebro, men efter trænerskiftet i TTH har han i denne sæson ikke fået nævneværdigt spilletid under Patrick Westerholm.

Frederik er meget bevidst om at han nu skal ind i et miljø hvor han får et ansvar og nogle flere minutter på banen, og jeg syntes Frederik ligner et godt match i Skanderborg. Vi har et ønske om at tilføre lidt mere fysik og hans kompetencer som central forsvarsspiller passer også godt ind i fremtidsplanerne her i klubben.

Det er jo historien om at de unge spillere har det svært i de klubber der drømmer om top 5, og omvendt er det jo vores grønne DNA at give de unge chancen. Samtidigt er det jo vores chance her i Skanderborg, for at få nogle af fremtidens profiler til klubben, Vi skal turde tage nogle chancer og give nogle unge sultne talenter chancen, og det er præcist hvad vi gør i denne situation.

Frederik får nu 3 år i den grønne trøje til at udvikle sig, og det arbejde glæder vi os rigtigt meget til.

 

Navn: Frederik Ladefoged Blazejewicz

Alder: 19 år

Højde: 201 cm

Vægt: 105 kg

Uddannelse: HF

Tidligere klubber ungdom: Idom Råsted, HH90, Team Ikast, Team Tvis Holstebro.

Tidligere klubber senior: Team Tvis Holstebro.

Landskampe: 17 ungdomslandskampe.

Favorit Gunman: “Wild Bill” Longley

Website Security Test