Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ladefoged: Skanderborg tør satse

Webredaktør, udgivet d. 22. februar, 2016

U20 landsholdsspiller Frederik Ladefoged skifter efter denne sæson Team Tvis Holstebro ud med The Green Gunmen i Skanderborg. Den unge stregspiller har været i og omkring Team Tvis Holstebro i det meste af hans ungdomskarriere, men har nu taget konsekvensen af manglende spilletid og skifter på en 3 årig aftale til Skanderborg Håndbold.

Det er en stor beslutning at forlade sin barndomsklub efter så mange år, men i min nuværende situation er jeg nød til at finde en klub der vil og tør satse på mine kvaliteter fremadrettet. Skanderborg har hele tiden været mit største ønske, da profilen i klubben passer godt med min situation lige nu. De tør give de unge chancen og så har de samtidigt et af de absolut bedste trænings miljøer. Jeg har hørt meget godt om klubben via de mange tidligere Skanderborg spillere i TTH, hvor både Jonas Hansen, Lars Mousing og Peter Balling nu optræder. De har alle anbefalet mig Skanderborg, hvis muligheden opstod.

Logistikken passer også godt for mig, da min kæreste skal studere i Århus til sommer, så det hele er gået op i en højere enhed for mig med denne kontrakt.

Jeg glæder mig meget til at komme igang og ser frem til at blive en ægte Green Gunman efter sommerferien.

Website Security Test