Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første af 8 afgørende Gunfights

Webredaktør, udgivet d. 9. februar, 2016

Efter 6 ugers EM pause starter Boxer Herre ligaen endeligt op igen, til de sidste og afgørende runder. The Green Gunmen har holdt vinterpause på 9. pladsen. Vi ligger 3 point efter den eftertragtede 8. plads som Sønderjyske indtager, og lune 8 point fra den direkte nedrykning hvor Nordsjælland og Skive ligger a point.

Tilskuere 160414-02Hjernen siger vi skal holde os fra de frygtelige play off kampe og blive bedre end nummer 12, mens hjertet siger vi 8. pladsen og opfyldelsen af drømmen om slutspillet. Begge dele kræver maser af point i de resterende 8 runder, så forskellen er ikke står stor. Vi skal arbejde som vanvittige for at vinde så mange af de 8 opgør som muligt, og så må vi se hvor langt det rækker. 4 hjemmekampe i Cigaren mod GOG, HCM, Sønderjyske og Ribe-Esbjerg og 4 udekampe mod BSV, Nordsjælland, Kolding og Team Tvis Holstebro. Det er menuen for vores grønne Gunmen, og de er klar med skarpladte pistoler.

Første opgave er idag tirsdag kl. 20.30 mod de gule fra GOG. Gæsterne ligger på en flot 4. plads med 6 point flere end Skanderborg. En særdeles vanskelig opgave, men selvfølgeligt ikke en umulig opgave. Vi vandt den omvendte kamp i Gudme i efteråret, og Sheriff  Krickau & Co vil gøre alt for at vi også kan sætte begge point på kontoen på hjemmebane.

Tilskuere 221114-01 (1)Kampen vises på TV2 Sport og spilles derfor på det uvante tidspunkt kl. 20.30, men vi håber alligevel at vi kan få fyldt cigaren til sidste plads med ung som gammel. Det er første Gunfight af 8 afgørende – og vi SKAL alle gøre ALT hvad vi kan for at få samlet så mange point sammen som muligt.

Tophåndbold i Cigaræsken kl. 20.30 – KOM SÅ SKANDERBORG

Website Security Test