Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot udesejr til U14 drengene

Tom Kristensen, udgivet d. 8. februar, 2016

U14 1. div. Drenge: Odder-Skanderborg 18-28 (9-16)

Flot sejr til Skanderborg

U14 1. div. drengene sikrede sig søndag to point, da de på udebane i Spektrum besejrede Odder med 18-28 i et velspillet opgør. Skanderborg var bagud 4-3 efter 7 minutters spil, men herefter lagde Skanderborg afstand med en række contra scoringer – og kiggede sig ikke tilbage resten af kampen. På fight og tålmodighed i angrebene samt godt forsvarsarbejde øgede Skanderborg afstanden til Odder – ikke mindst på grund af en velspillende Lasse Højgaard på venstre fløj, der var flyvende på dagen. Holdende gik til pause ved stillingen 9-16.

I 2. halvleg holdte Skanderborg flot koncentrationen, trods det komfortable halvlegsresultat. Odder forsøgte at bryde rytmen ved at dække 3-3, men med pres, løb på kanterne og overgange fortsatte Skanderborg med at dominere kampen. Kampen endte med en ti-måls sejr til de grønne, der også fik vist bredden i truppen med scoring fra alle positioner.

Velfortjent! Nu er der et par ugers pause inden der d. 26. februar bydes op til en spændende returopgør, denne gang i Træningshallen på Fælleden.

Målscorer for Skanderborg

Lasse Højgaard 7, Magnus Vejsgaard 7, Marcus Pors Engelbrecht 4, Frederik Arnoldsen 2, Jakob Villemoes Larsen 2, Magnus Haubro Jensen 2, Thomas Arnoldsen 2, Alexander Skjærris 1, William Pedersen 1.

Website Security Test