Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til U18 Drengene

Tom Kristensen, udgivet d. 7. februar, 2016

U18 Drenge Liga: Esbjerg – Skanderborg 12-11(24-25)

Første sejr i Esbjerg i 4 år

Efter kampen gjaldede sejrsråbet flere gange og med en ekstra kraft, som en tyk understregning af betydningen af netop denne sejr. 97-årgangen i Skanderborg har i flere år ikke været i stand til slå Esbjerg i Guldager-hallen. Om det har været stanken af fisk, den friske vestenvind, de ”venlige” dommere eller bare et godt hjemmehold skal være usagt; men i dag lykkedes det.

Kampen startede med glimrende angrebsspil fra Skanderborgs side, og udeholdet var klart overlegne. Hjemmeholdet var en anelse svækket pga skader, og spillede indledningsvis sløvt og forudsigeligt. Til gengæld havde Esbjerg forpagtet al heldet i starten, og fik på den konto flere lette mål, mens Skanderborg samtidig var deciderede uheldige med ikke at score flere, og førte derfor kun med 1 mål efter et kvarter. Esbjerg stillede derpå om til en 4-2 opdækning og begyndte at spille hurtigt og godt, hvilket vendte kampen i den sidste del af halvlegen. Det medvirkede til, at Esbjerg nu sad på kampen og kunne gå til halvleg med en 12-11 føring.

For at vende billede forsøgte udeholdet sig med en offensiv målmand, hvilket betød at spillet gik fra at være skidt til rigtig skidt, da man klumpede i angrebet i stedet for at splitte Esbjergs forsvar. Resultat efter 10 minutter: 17-14. Men så var det, som om nogen på udeholdet sagde, at det her skulle fand… være løgn. Skanderborg kom nu med en fantastisk gejst og vilje, og man kæmpede sig tilbage i kampen, og fik sig bragt sig foran med 1 mål i de sidste minutter. Det forblev spændende til sidste sekund, hvor også dommerne bragte sig i fokus med en højst besynderlig kendelse for nøl imod Skanderborg 20 sekunder før tid. Retfærdigvis klarede Skanderborg også de sidste trængsler og tog sejren i en kamp, hvor især Simon Hedehus igen tog meget ansvar.

Stillinger undervejs:

2-2, 3-4, 5-6, 7-7, 10-9, 12-11, 15-12, 17-14, 18-17, 20-19, 23-23, 24-25.

Målscorer:

Simon Hedehus 10, Nicolai Husum 6, Frederik Thøgersen 3, Magnus Nygaard 3, Thomas Strøm 2, Kristian Stampe 1

 

 

Website Security Test