Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dårlig generalprøve i Støvring

Webredaktør, udgivet d. 1. februar, 2016

Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold 25-18 (13-9)

Den sidste “rigtige” testkamp inden vi tager hul på den sidste del af liga grundspillet, stod i Støvring mod Aalborg Håndbold. Nordjyderne som vi sluttede af med inden nytår, i en mystisk kamp som blev tabt trods en 6 måls føring ved pausen.

Mandagens opgør i Støvring blev også på mange måder en mærkelig oplevelse. Efter et par udmærkede og tætte kampe mod BSV og Aarhus Håndbold, var der ikke meget der fungerede i dagens opgør. Et uhørt stort antal tekniske fejl og rigtigt mange brændte chancer på en meget velspillende Andreas Palicka i Aalborg målet, gjorde at kampen kom til at mangle spænding og blev en “halvfesen” oplevelse de sidste 20 minutter.

Pause føringen på 13-9 til Aalborg kunne der ikke indvendes noget imod men vi kom såmænd fint nok ud fra pausen, og med 20 minutter tilbage var stillingen 15-13 og kampen helt åben. Herfra gik det så kun en vej, og det var Aalborgs, og i særklasse målvogter Palicka.

En skidt afslutning på kampen af The Green Gunmen, der ligesom Aalborg stillede i mange forskellige formationer i løbet af kampen. Mange spillere spares i helt eller delvis omfang i denne periode, inden helvedet brager løs om godt en uge med mange kampe på kort tid.

Kampen blev skæmmet af et grimt uheld midt i 1. halvleg, da Magnus Saugstrup faldt uheldigt ned på hans skulder i en kontra. Smerterne var voldsomme og de første meldinger lød på et måske brækket kraveben eller noget i det område. Den unge Aalborg stregspiller, der er udlejet til Vesthimmerland i 1. division, blev kørt på sygehuset kort efter. Der skal herfra lyde god bedring til Magnus Saugstrup.

Målscorer Skanderborg:

Morten Kirk Olesen 3, Mikkel Kaagaard 3, Besard Hakaj 2, Jonas Langerhuus 2, Martin Mauer Larsen 2, Kasper Foder Nielsen 2, Tim Sørensen 1, Jeppe Green 1, Andreas Nielsen 1, Rasmus Kaagaard 1.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Emil Berggren 6, Chris Jørgensen 6, Christian Jensen 5, Jonas Jensen 4, Morten Slundt 1, Magnus Saugstrup 1, Buster Juul 1, Mathias Pedersen 1.

Website Security Test