Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Cirkus Skanderborg tager imod Ajax København

Webredaktør, udgivet d. 25. februar, 2016

Optakt 1. div. damer, Skanderborg Håndbold – Ajax København 27/2 kl. 14.00 i MB-hallen

Efter sidste weekends smalle sejr i Hadsten tager vi denne lørdag imod rækkens nr. 1, Ajax København. Til forskel fra sidste gang Ajax gæstede Morten Børup hallen er der hele ni nye navne på holdkortet og som modstander må man tilstå at det storsatsende Københavnerhold, ser skarpt ud. Sofie Flader og Stine Frandsen har i indeværende sæson næsten scoret efter behag og flere andre popper op kamp for kamp. Der er således tale om en dygtig modstander på den modsatte banehalvdel, som med sikkerhed har den direkte oprykning for øje.

På vores banehalvdel er vi også sultne efter en sejr! Pigerne har i indeværende sæson gjort en god figur i 1. division og løfte spillet betydeligt undervejs. God træningskultur på holdet og en stor portion talent – hele ni piger, som har spillet U16 og U18 håndbold på vores akademi, SHEA – har ført pigerne op på 34 point ud af 40 mulige (før dagens kamp) svarende til en 2. plads. Vores hidtillige mindset forud for kampene, har været, at vi tror på os selv og ikke kigger ret langt fremad. Nu får vi så besøg af Ajax og dem har vi naturligvis set nærmere på og er forberedte på at møde og give kamp til – og helst over – målstregen. Laura Damgaard 2

Kampen betegnes herfra med det lidt udvandede udtryk som en “50/50 kamp”, hvor det hold, som løser opgaverne i forbindelse med modstanderen og rammer sit topniveau vinder. Vi er bevidste om modstanderens kvalitet og glæder os til en god kamp med alt hvad sådan en indeholder.

På pigernes vegne, håber vi virkelig meget, at I – publikum i Cigaræsken – vil støtte pigerne efter bedste evne. Vi får brug for al mulig opbakning på denne fantastiske hjemmebane!

Velkommen til topkamp i 1. divisionsdamer.

God kamp til alle interesserede,

Entré: 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test