Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bonefeld: Træning er vejen frem

Webredaktør, udgivet d. 5. februar, 2016

21 årige Kristian Bonefeld skifter den røde trøje i Tønder ud med den grønne i Skanderborg, på en 3 årig kontrakt gældende fra sommeren 2016.

For mig at se er Skanderborg det helt rigtige sted for mig at fortsætte min udvikling. 2 år i 1. division med Tønder har været et godt sted for mig at starte min senior karriere og jeg har fået en masse spilletid og senior erfaring med mig videre. Jeg har lært gennem min ungdomstid at træning er vejen frem, og min prioritet i min videre færd som håndboldspiller er at komme til en klub der træner på højeste niveau, og det ved jeg sker i Skanderborg. Samtidigt passer det med at jeg kan flytte mit studie til Århus, så logistikken passer også godt, så jeg ikke skal bruge så meget tid på transport i dagligdagen.

Jeg har hørt meget godt om klubben og om Nicolej Krickau som træner, og jeg tror at vi i fællesskab kan flytte mig som håndboldspiller.

Selvom det er en klub med få penge, er der et setup rundt om holdet som vel ikke fås bedre her i landet, og jeg er meget opsat på at arbejde hårdt på min fysik i de kommende år. Det er en forudsætning for at jeg kan modstå det øgede tryk der er i den bedste række, og på det område tror jeg også på at jeg kommer i de bedste hænder. Det har været en vigtig brik i mine overvejelser at jeg nu også kommer til at arbejde med Thomas Cortebeeck som fysisk træner, som jeg har hørt meget godt om. Fysikken er så stor en del af håndboldspillet i dag, og på det område tror jeg ikke jeg kan finde mere kompetente forhold end der er i Skanderborg

Jeg er glad for at vi har fået forhandlet en 3 årig kontrakt  plads, så der kommer ro på min udvikling og at jeg kan få skabt en fast base i mit næste step som håndboldspiller. Jeg håber og tror på at det er det helt rigtige valg for mig nu, og jeg glæder mig meget til at trække den grønne trøje over hovedet efter sommerferien.

Website Security Test