Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

17 mål i hver halvleg gav storsejr

Webredaktør, udgivet d. 16. februar, 2016

Referat 1. div. damer, Skanderborg Håndbold – Bjerringbro FH, 34-25, (17-11)

I de første ni minutter af kampen søndag eftermiddag stormede hjemmeholdet Skanderborg mod Bjerringbros mål igen og igen og var foran med 7-0, før Bjerringbros Sofie Lauge fik scoret gæsternes første mål.

Den chokstart kom Bjerringbro sig aldrig over. Selv om de flere gange kæmpede sig op, lykkedes det dem ikke at komme tættere på end tre mål. 1. div. damer Bjerringbro 15/16

– Den sindsygt flotte start var resultatet af en meget seriøs forberedelse og et koncentreret forsvar, som varede kampen ud, så vi fik en storsejr. Ja, det var grundlæggende en super koncentreret indsats, og med 17 mål i hver halvleg er vi meget tilfredse, forklarer Skanderborgs træner Mikkel Voigt, der roser hele holdet for en stærk holdpræstation.

– Vi har en fantastisk bredde, og de to U18-spillere, Nicoline Olsen og Kristina Jørgensen, gør også begge en god figur på seniorholdet, tilføjer han.

Holdet er dermed toptunet til sæsonens sidste syv kampe, som vil afgøre, om holdet får mulighed for at spille oprykningskampe om at rykke op i ligaen. 1. div. damer - Bjerringbro 15/16

I første omgang gælder det Hadsten på søndag 21. februar kl. 19.30  – i Vestjysk Bank Arena i Hadsten. Et hold, som Skanderborg langt fra undervurderer, selv om det første møde i Morten Børup Hallen endte med en læsterlig lussing til gæsterne, der kun fik scoret 13 mål mod Skanderborgs 27.

Hadsten slog dog for nylig topholdet Ajax, som Skanderborg, der ligger på andenpladsen, i efteråret tabte til på udebane., Ajax og Skanderborg har dog lige mange point for øjeblikket. Hadsten ligger på sjettepladsen i rækken.

Weekenden efter, lørdag 27. februar kl. 14, tager Skanderborg imod Ajax i Morten Børup Hallen.

Målscorere for Skanderborg: Laura Damgaard 7, Othilia Christensen 7 Kristina Jørgensen 5, Janne Brøndum 4, Amalie Grøn 4, Celine Holst 2, Cecilie Vester 2, Nicoline Olsen 2, Melanie Fuglsbjerg 1.

Website Security Test