Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bonefeld ny Gunman i 3 år

Webredaktør, udgivet d. 4. februar, 2016

The Green Gunmen får tilgang af den ungetalentfulde bagspiller Kristian Bonefeld, som sportschef Torben Væver har hentet i TM Tønder.

Det er en af fremtidens spillere vi har tilknyttet på en lang aftale. Kristian har igennem hans ungdomstid været en fast bestanddel af 94/95 landsholdet, og han har således været med til at vinde ungdoms OL som U17, guld ved VM som U19 og sølv ved det sidste VM som U21.

Kristian spillede de sidste år som ungdomsspiller i GOG, og skiftede efterfølgende til TM Tønder i 1. division, hvor han nu har fået værdifuld senior erfaring i 2. sæsoner. Det er en spiller der ved hvad han vil, og han prioritere træningsmiljø meget højt, så han falder rigtigt godt ind i vores filosofi og DNA i Skanderborg.

I en klub som Skanderborg er det vigtigt at vi kan finde og tilknytte de spillere som vil frem i verden og ved hvad det vil sige at træne. Vi lever af at træne godt i Skanderborg og vi tror på at vi kan udvikle Kristian til en bærende spiller gennem de kommende sæsoner. Det er en tovejs spiller der kan dække op centralt, og på trods af sin unge alder allerede har gjort det i 2 sæsoner på 1. divisions niveau, og angrebsmæssigt dækker han både playmaker og venstre back.

Vi ser meget frem til at få Kristian Bonefeld ind i truppen til sommer, og glæder os til at følge hans udvikling gennem de kommende 3 sæsoner.

Fakta:

Navn: Kristian Bonefeld

Alder: 21 år

Højde: 195 cm

Vægt: 93 kg

Tidligere klubber ungdom: Taulov/Skærbæk IF, Fredericia HK, GOG.

Tidligere klubber senior: GOG, TM Tønder.

Landskampe:  40 ungdomslandskampe som U17, U19, U21.

Uddannelse: Læser p.t. matematik på SDU i Odense.

Favorit Gunman: Emmett Dalton

Website Security Test