Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P sejr i Viborg

Tom Kristensen, udgivet d. 15. januar, 2016

U18 Piger LIGA: Viborg – Skanderborg Håndbold 24-27 (12-14)

Vigtig sejr

U18 pigerne starter LIGA sæsonen med en vigtig udesejr over Viborg. Pigerne leverede en flot præstation og sejrede med 3 mål. Sarah Stougaard måtte desværre melde sig på skadelisten kort inden kampen. Det betød at Skanderborg måtte stille med kun 2 udskiftere. og kun en enkelt decideret fløjspiller på holdkortet. Så et presset udehold måtte forsøge at omskole flere bagspillere til fløje gennem kampen.

Skanderborg kom relativ godt fra start, og fik hurtigt slået et lille hul på 2-3 mål. Et forspring der stort set gennem hele kampen forblev på de 2-3 mål. Kun en enkelt gang i hver halvleg kom Viborg helt tæt på, begge gange stod pigerne dog for presset. Skanderborg valgte at spille stort set hele kampen med de samme tre spillere i bagkæden, og heldigvis holdt de alle et flot niveau i alle 60 minutter. Det betød de øvrige bagspillere denne dag blev brug som afløsere for de skadede fløjspillere. En plan der lykkedes, og to vigtige point kom på kontoen.

Pigernes næste kamp er på tirsdag hvor ligaens favorit FCM gæster Morten Børup Hallen.

Målscorer for Skanderborg: Sofia Deen 9(1), Kristina Jørgensen 8 (1), Nicoline Olsen 4, Stine Kristensen 3, Edita Nukovic 2, og Caroline Svarre 1.

u18 piger

Website Security Test