Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne tabte til FCM

Tom Kristensen, udgivet d. 21. januar, 2016

U18 pige LIGA: Skanderborg Håndbold – FCM Håndbold 17-18 (10-9)

Skidt indsats på hjemmebane

Det blev en helt igennem uskøn kamp da FCM gæstede Morten Børup hallen tirsdag. En god start, hvor især Trine Bentzen i målet stod helt fantastisk, gav ellers hjemmeholdet en drømmestart og en føring på 4-0 efter 8 min. Herfra kan man vist roligt sige det gik ned ad bakken. De efterfølgende 50 min formåede holdet kun at score 13 gange!! Den var anden gang i træk at pigerne kun formåede at score et uhørt lavt antal mål mod FCM, sidste gang blev det til 15 scoringer. Hjemmeholdets angrebsspil var en omgang rodet og ustruktureret spil der ikke førte til ret mange kvalificerede afslutninger. Alt for individuelt spil og ingen forsøg på at spille sig igennem gjorde det meget nemt for FCM at dække op. Den gode start blev stille og roligt hentet af FCM i løbet af halvlegen og pausestillingen lød 10-9.

Skanderborg-pigerne kom igen godt fra start i 2. halvleg, men fra stillingen 14-9 til hjemmeholdet med 20 min igen gik pigerne desværre helt i stå og tabte således de sidste 20 min. med 3-9. Chancen for uafgjort var dog til stede da man havde bolden de sidste 40 sekunder, men desværre løb også dette angreb ud i en afslutning i paraderne.

Der er dermed masser at arbejde med, hvis man skal gøre sig forhåbning om en topplacering i ligaen, som er et af målene for sæsonen. Skal der findes en positiv ting fra gårdsdagens opgør må det være forsvarsdelen. En godkendt indsats i den ende af banen, og en særdeles godt spillende Trine Bentzen i målet. Havde det ikke været for hende kunne nederlaget nemt havde været blevet langt større.

Pigerne møder søndag SK Århus ude, et hold de endnu ikke har slået denne sæson. Skal det ske på søndag skal der arbejdes hårdt med angrebsdelen de kommende dage.

Målscorer for Skanderborg: Sofia Deen 6(3), Nicoline Olsen 4, Kristina Jørgensen 4, Edita Nukovic 2 og Sarah Stougaard 1

u18 piger

Website Security Test