Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene tabte hjemme

Tom Kristensen, udgivet d. 20. januar, 2016

U18 Drenge Liga: Skanderborg – Aalborg 12-17 (27-30)

Skanderborg taber velspillet kamp

I den første runde i Ligaèn stod Skanderborg overfor et stærkt Aalborg-hold, som havde vundet sin række inden jul. Det blev en meget velspillet kamp, hvor sejren i virkeligheden kunne være gået til begge sider; men Aalborg tog stikket til sidst.

Aalborg lagde godt ud med hurtigt og bevægeligt spil, og kom hurtigt foran på nogle gode mål fra fløjen og på gennembrud. Skanderborg kom godt igen med solidt spil, og var efter 15 minutter bagud med 1 mål. Imidlertid kom Aalborg tilbage i kampen, og straffede Skanderborgs fejl meget konsekvent, så de kunne gå til pausen med en 5-måls føring.

Fra starten af anden halvleg gik Skanderborg meget offensivt til værks med et fremskudt forsvar og med en ekstra markspiller i angrebet. Med godt spil gav taktikken straks bonus, og efter 10 minutter stod den 19-20. Nu lugtede de grønne for alvor blod, og de styrede kampen fuldstændigt indtil de sidste 5 minutter. I hele denne periode holdt Skanderborg føringen med 1 til 2 mål trods et par udvisninger og nogle fæle afbrændere.

Afslutningen på kampen blev meget hektisk og intens; men desværre kom Aalborg igen, og afgjorde den velspillede kamp til sin fordel.

Stillinger undervejs:

1-4, 5-6, 8-9, 10-13, 11-16, 12-17, 16-18, 19-20, 23-21, 23-22, 26-25, 27-30.

Målscorer:

Simon Hedehus 8, Nicolai Husum 5, Thomas Strøm 3, Jesper Redlevsen 3, Nicolai Falkenberg 2, Frederik Thøgersen 2, Jacob Jessen 1, Rasmus Meier 1, Kristian Stampe 1, Matthias Ruff 1

u18 drenge

 

Website Security Test