Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drenge tabte i Kolding

Tom Kristensen, udgivet d. 29. januar, 2016

U18 Drenge Liga: Kolding – Skanderborg 13-12 (31-28)

Fortjent nederlag til Skanderborg

Selvom Skanderborg i enkelte perioder af kampen havde føringer mod Kolding, formåede man ikke at holde Kolding bag sig i den sidste ende. Kolding virkede en tand stærkere i bredden end Skanderborg, som reelt kun fik lagt pres i den ene side i angrebet.

Kampen startede meget lige, og i begyndelsen havde begge hold vanskeligheder med at spille sig frem til åbne chancer. Skanderborg havde valgt, at spille med offensiv målmand i angrebene; men heldigvis havde Kolding ikke rettet kanonen ind, og kunne ikke udnytte deres bolderobringer 100%. Efter et kvarter begyndte Skanderborgs spil at fungere, og man fik etableret et lille overtag. Desværre kom Kolding igen, og kunne igen tage føringen inden pausen.

Lige efter pausen lykkedes Skanderborg med godt spil, og kom igen foran. Efter 10 minutter i halvlegen fører Skanderborg 16-18, og får en friløber, som desværre bliver brændt. Kolding scorer på det efterfølgende angreb, og i stedet for en 3-måls føring til Skanderborg på et afgørende tidspunkt, står den nu kun 17-18. Det gav åbenbart Kolding blod på tanden, og hjemmeholdet viste i den næste periode stor styrke, samtidig med at Skanderborg offensive målmandsspil ikke var helt fejlfrit og resulterede i et antal lette scoringer. Skanderborg kæmpede dog bravt til det sidste, og med lidt held kunne man have hentet et point; men når alt kommer til alt var Kolding det bedste hold på dagen.

Stillinger undervejs:

3-3, 5-4, 7-5, 8-9, 10-11, 13-12, 15-15, 17-18, 21-19, 24-22, 28-24, 31-28.

Målscorer:

Simon Hedehus 12, Jesper Redlefsen 4, Kristian Stampe 4, Frederik Thøgersen 3, Nicolai Husum 2, Thomas Strøm 2, Nicolai Falkenberg 1

Website Security Test