Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Træningskamp mod Norge

Webredaktør, udgivet d. 9. januar, 2016

Lørdag middag spillede Skanderborg Håndbolds Liga Herre en træningskamp mod det Norske B-landshold. Kampen blev spillet i Galten Hallen og var første træningskamp efter nytårspausen.

Skanderborg stillede kun til start med 7 spillere, da en del spillere var med 2. divisionsholdet i Odense, og en del spillere stadig har pause fra håndbolden.

Rasmus MeyerBesard Hakaj var med for Norge, og det gav debut til 1 års U18 spilleren Rasmus Meyer (billede), der iflg. Nicolej Krickau gjorde en rigtig fin figur i hans første senior opgave.

Helt som ventet var opgaven mod Norges bobler landshold en lidt for stor mundfuld, og specielt kampens start var hård mod de grønne drenge. Hele 15-5 var Norge foran med, inden vi fik sat proppen i og de sidste 40 minutter blev faktisk en fin oplevelse iflg. chef sheriffen.

Kampen endte 29-24 til Norge og ud over den før omtalte fine debut til Rasmus Meyer, var Mikkel Kaagaard det største lyspunkt i de grønne trøjer, mens Besard Hakaj gjorde en rigtig fin figur i Norges landsholdstrøje.

 

Website Security Test