Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tirsdag aften i Rødovre

Webredaktør, udgivet d. 31. januar, 2016

Optakt 1. div. damer, Rødovre HK – Skanderborg, 2/2 kl. 20 i Rødovre Stadionhal

Grundet landsholdsindkaldelse af Celine Holst, er kampen mod Rødovre Håndboldklub flyttet fra 20. december til nu på tirsdag, den 2. februar.Celine Elkjær HOLST 230116-02

Kampen tirsdag efterfølges af en udekamp mod BK Ydun i weekenden og disse to kampe, er vores sidste to besøg på Sjælland i denne sæson.

Rødovre ligger aktuelt på 13. pladsen med 8 point og er med garanti rigtig sultne på en sejr. I sidste runde mødte de et velspillende DHG-kamp i en tæt og intens kamp, som hjemmeholdet fra Odense kunne trække sig sejrsrigt ud af. Profilerne i bagkæden hedder Katarina Hansen og Nanna Stormly – dem skal vi holde et vågent øje med. I målet står Sif Klemensen, som med sine hurtige reaktioner, kan være svær at passere. Derudover er Rødovre-holdet er godt kæmpende kollektiv, der dækker rigtig godt op. Othilla CHRISTENSEN 230116-13

I sidste kamp mødte vi Lyngby Håndboldklub og leverede en god indsats som hold krydret med nogle enkelte toppræstationer, som udmøntede sig i en sikker sejr.

Denne opgave i Rødovre er mindst lige så svær! Vi er bevidste om, at Rødovre vil komme med et massivt tryk igennem store dele af kampen og forsøge at løbe deres 2. bølge, som vi skal stå imod. Vi ser frem til en hård kamp i Rødovre, hvor vi får brug for alle ressourcer for at tage point med hjem til Skanderborg. Pigerne er klar til at give den maximalt gas!

God kamp,

Website Security Test