Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sportschefens status

Webredaktør, udgivet d. 5. januar, 2016

Halvårs status for 1. divisionsdamerne

Første halvdel af sæsonen 2015/16 har resultatmæssigt været én stor optur, og vi er alle meget stolte over pigernes præstationer og status som tophold i 1. division.

Sammen med vores to trænere Mikkel Voigt og Kristian Danielsen har spillerne gennemført et meget seriøst forløb, hvor vi siden 15. april har forsøgt at presse alle spillere maksimalt.

Vi har i tæt samarbejde mellem vores trænere, fysioterapeut Morten Kirk Olesen, principperne for fysisk træning udarbejdet af Thomas Cortebeeck, og den enkelte spillers motivation og fysiske niveau, trænet det maksimalt mulige, og derfor er det meget glædeligt, at det har givet os så flotte resultater.

Jubel 1. div. damer 15/16

Det forpligter at være dygtig, og alle 11 sejre ud af 13 spillede, kan ikke være en tilfældighed, og vi tror på, at vi i sidste halvdel af sæsonen kan leverer på samme niveau, så derfor tillader jeg mig også at hæve målsætning fra top 7 til top 3, så vi derved kvalificerer os til oprykningsspillet til Primo Tours Ligaen – I fortjener så meget at få disse kampe.

Kære piger, I må ikke føle jer presset over denne aggressive målsætning, men tage det som en tillidserklæring, at jeres sportschef og alle andre synes I er p… gode, og bare skal fortsætte det gode arbejde, så vil der fortsat komme mange point på kontoen.

Af Henrik Lyngby, Sportschef.

Næste hjemmekamp i MB-hallen er på lørdag 9/1 kl. 14.00 mod VSH 2002

Website Security Test