Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Slut med Tim Sørensen som Gunman

Webredaktør, udgivet d. 29. januar, 2016

Topscorer for The Green Gunmen Tim “Rittersport” Sørensen er som ventet ikke at finde i den grønne trøje efter sommerferien. Den lynhurtige højrefløj har valgt at gøre brug af en klausul i hans kontrakt, der løser ham pr. 30/6-2016.

Sportschef Torben Væver

Tim Sørensen GunmanDet kommer ikke som den store overraskelse at Tim nu endegyldigt er væk til den kommende sæson. Efter han var skadet stort det hele sidste sæson, har han i denne sæson fået sit endegyldige gennembrud og har spillet fantastisk de første 18 kampe. Han ligger p.t. nummer 2 på topscorerlisten med 112 mål for 18 kampe, og det giver naturligvis også en masse omtale og Tim er blevet et varmt navn i mange klubber.

For os kommer hans gennembrud nu ikke som den store overraskelse. Tim har igennem hele karrieren været et af de største talenter på højre fløj, men blev lidt glemt i forhold til Wilbek medie stormen over årgang 94/95, hvor blandt andre Johan Hansen var iblandt. Tim har hele tiden haft en drøm om at komme på et eventyr i udlandet, og det ser nu ud til at lykkedes for ham. Der har været interesse fra både ind og udland, men hvor han endegyldigt lander er os ikke bekendt endnu.

Før denne sæson lavede vi en 2 årig aftale med Tim, hvor han kunne opsige aftalen efter 1 år mod en kompensation til Skanderborg Håndbold. Det er således helt efter den aftale som vi indgik med Tim for et år siden, og vi under virkeligt Tim at han nu får opfyldt sin drøm om næste skridt i karrieren. Han er ud over en fantastisk håndboldspiller, også en ualmindelig dejlig knægt at have i truppen og klubben, og det har været en sand fornøjelse at have haft Tim tilknyttet i den grønne trøje i 3 sæsoner.

Tim Sørensen 161215-12Skanderborgs DNA er udvikling, og vi er stolte af endnu engang at have været medvirkende til at et dansk talent får muligheden for at prøve kræfter på et højt niveau.

Hvor end han ender, så ønsker vi alle Tim god vind og held og lykke, og hvem ved måske vi engang er heldige igen at få muligheden for at få Tim til at trække blankt i grønt.

Som altid har Skanderborg det næste talent klar i kulissen, da vi har skrevet en 2 årig kontrakt med U20 landsholdsspiller Mike Haack fra den kommende sæson.

 

Website Security Test