Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikker sejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 25. januar, 2016

U-16 Pige 1. division: SINE Håndbold – Skanderborg Håndbold 22-28 (12-18)

Endnu engang startede pigerne fra Skanderborg kampen godt op, og de kom hurtigt foran med et par mål. Især Sofie Sletskov førte an i målfesten, og med en velspillende Anna Kristensen i målet blev der også mulighed for at sende de hurtige fløje- og stregspillere op af banen til gode kontramål.

I anden halvleg havde Skanderborg svært ved at holde koncentrationen, og det førte til en del dårlige afslutninger på ellers gennemspillede angreb, og denne halvleg blev ikke nær så målrig.

”Jeg vil rose vores fløje for det gode kontrafase i dag”, sagde træner Ronni Boy efter kampen. ”Og jeg er glad for den gode 1. halvleg, vi spillede. I 2. halvleg brændte vi 19 skud, hvilket også afspejler sig i de få scoringer, vi har”.

Næste kamp er først fredag den 5. februar mod Silkeborg-Voel KFUM. Kampen spilles i Træningshallen på Fælleden kl. 19.15.

Målscorere: Majken Hedegaard 5, Sofie Sletskov 5, Emma Thatt 5, Stinna Benfeldt 3, Mathilde Schou 3, Josefine Thorsted 2, Maria Skov 2, Caroline Callesøe 2 og Signe Meldgaard 1

 

 

Website Security Test