Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SHEA Gunman Smed forlænger

Webredaktør, udgivet d. 25. januar, 2016

Mathias Smed har forlænget sin aftale med Skanderborg Håndbold for yderligere 2 år.

mathias smed TGMMathias Smed er et produkt af akademiet SHEA, hvor han var boende elev som både U16 og U18 spiller. Som førsteårs senior spiller skrev Mathias Smed en 2 årig kontrakt med Skanderborg, og det har han nu gjort igen.

Sportschef Torben Væver er glad for at samarbejdet nu er yderligere forlænget.

Mathias tilhører en efterhånden lidt sjælden race indenfor håndboldsporten. Da han blev senior spiller tog han det valg at han gerne ville forblive i træningsmiljøet i Skanderborg, selvom der på kort sigt ikke var udsigt til mange minutter i ligaen. Han valgte træningsmiljø i ligatruppen og masser af minutter på 2. divisions holdet, frem for at skifte klub på et lavere niveau, til en større rolle på kort sigt. Det er et valg som det er svært at rådgive om men i dansk håndbold er det efterhånden et sjældent syn at unge spillere vælger som Mathias har gjort.

Mathias har i denne sæson gjort sig fortjent til flere og flere minutter på banen i ligaen, trods sine kun 20 år og på trods af at han dækker centralt som 3ér i The Green Gunmen defensiven. Begge parter var enige om at udviklingen ser godt ud, så det tog ikke så lang tid at blive enige om at Mathias tager en ny tur i den grønne trøje.

Mathias bor sammen med Emma Apel fra 1. divisions dame holdet og er startet på en uddannelse til jurist i Århus.

Mathias Smed 161215-01

 

Website Security Test