Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U16 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 14. januar, 2016

U16 Piger 1 division: Skanderborg Håndbold – VIES 27-24 (14-13)

Sejr i første kamp.

U16 pigerne kom pointmæssigt godt fra start i 1. division, og vandt en relativ sikker sejr på hjemmebane over VIES. Et meget smalt hold med kun to bagspillere stillede til start for hjemmeholdet. Det gav en række alternative opstillinger som gav en lidt rodet start. De to hold fulgtes derfor ad det meste af halvlegen og kun en frikastscoringer efter tid gav hjemmeholdet en føring på et enkelt mål ved pausen. I anden halvleg fik hjemmeholdet mere styr på kampen, og øgede hele tiden føringen. Med 10 minutter igen var føringen oppe på 7 mål. Mod slutningen slap kræfterne dog op for hjemmeholdet, og VIES fik reduceret nederlaget til 3 mål. For hjemmeholdet var Majken Hedegaard stærkt spillende. Den normale venstre fløj blev alternativt brugt i bagkæden, en opgave hun løste flot.

Næste kamp er onsdag den 20/1 hvor Fredericia gæster Morten Børup hallen.

Målscorer for Skanderborg : Emma Thatt 9, Mathilde Schou 5, Josefine Thorsted 4, Stinna Benfeldt 4, Caroline Callesøe 3, Majken Hedegaard 1, Maria Schmidt 1

Redningsprocent : Anna Kristensen 41%

u16 piger 2015_2016

Website Security Test