Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: En spændende fremtid

Webredaktør, udgivet d. 12. januar, 2016

Jeg er glad for at klubben har valgt at tilbyde mig en forlængelse allerede nu. Det betyder at jeg i rekrutteringen til kommende sæson har mulighed for at se tingene både på kort- og langt sigt og det åbner derfor lidt flere spændende scenarier.

Nicolej Krickau 141114-04Jeg føler stadig at klubben udvikler sig og derfor er jeg også frisk på at være med til at løfte overliggeren og ambitionsniveauet yderligere. Jeg ser i hvert fald frem til at skal op i nye rammer på Fælleden og jeg ser frem til opgaven med at få udnyttet de markant forbedrede vilkår. Det skal være slut med at putte sig under ringe vilkår end vores kolleger, for nu får vi de samme muligheder som nogle af vores konkurrenter. Det handler så om at udnytte mulighederne og jeg håber inderligt at byen og erhvervslivet i hele Skanderborg Kommune vil være med til at løfte klubben op på liganiveau. Det er en enestående chance vi nu får og jeg glæder mig til fortsat at være en del af Skanderborg Håndbold i denne spændende fase.

Website Security Test