Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard fortsætter som Gunman

Webredaktør, udgivet d. 20. januar, 2016

Rasmus Kaagaard har sat sin underskrift på en ny aftale med Skanderborg Håndbold og fortsætter dermed som hårdtskydende Gunman når hans kontrakt udløber til sommer.

Sportschef Torben Væver:

Rasmus Kaagaard 191115-06Det er rigtigt glædeligt at vi kan fortsætte det gode samarbejde vi har haft med Rasmus Kaagaard fremadrettet. Han har været en vigtig brik på vores hold siden han kom til klubben for snart 6 år siden. Han var med til at rykke Skanderborg tilbage i ligaen og har udviklet sig til at blive et vigtigt omdrejningspunkt specielt i vores angrebsspil. Han står jo om nogen for den spillestil vi praktisere i Skanderborg, med hurtigt og eksplosivt spil. Han er en af de hurtigste og mest fintestærke playmakere i ligaen og passer bare godt ind på Skanderborgs hold. Vi har haft en god og åben dialog med Rasmus omkring hans fremtids muligheder. Han har også overvejet at prøve sig af i en af topklubberne, men heldigvis har han valgt også at lade revolveren i 8660 de kommende sæsoner. 

Rasmus Kaagaard:

Rasmus Kaagaard comeback 2014Jeg er glad for at min fremtid på håndboldbanen nu er på plads og jeg nu kan koncentrere mig 100% om de kommende opgaver i ligaen. Jeg har altid været super glad for at være i Skanderborg, men har også kigget dybt indeni mig selv om jeg skulle prøve mig selv af på et endnu højere niveau. Jeg kom frem til at Skanderborg er det bedste sted for mig, og jeg er selvsagt glad for at Skanderborg havde samme holdning. Jeg tror på at vi kan løfte klubben nogle ekstra procent når vi flytter på Fælleden i næste sæson, og det kan være medvirkende til at vi kan tage næste skridt mod det slutspil som vi alle så gerne vil være en del af.

Kontrakten gælder for de kommende 2 sæsoner.

Website Security Test