Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Heldig sejr til U14D

Tom Kristensen, udgivet d. 25. januar, 2016

U-14D 1. div. A. Skjern – Skanderborg 21-22 (13-12)

Ufortjent sejr til Skanderborgs U14 drenge

Søndagens kamp i Skjern stod i skærende kontrast til sidste weekends flotte spil og sejr. Skanderborg stillede op uden Thomas Arnoldsen, der havde pådraget sig en skade til torsdagens træning. I stedet var Marcus Pors Engelbreth indkaldt – og det skulle vise sig at være en god ide. Den lange bagspiller, der i sæsonen har været ude med skader i en længere periode, var kampens enlige lyspunkt set med grønne briller. Skanderborg kom ellers godt fra start og viste god bredde de første 7-8 min., men herefter var det som om koncentrationen og tempoet forsvandt. I stedet havde Skanderborg et utal af tekniske fej og boldtab, som kostede dyrt i den anden enden og Skjern kunne fortjent gå til pause med en halvlegsføring på 13-12.

I 2. halvleg fortsatte Skjern presset og kæmpede sig flere gange igennem et lidt opgivende Skanderborg forsvar eller erobrede bolden op ad banen. Ved stillingen 16-16 kom Skanderborg igen op på siden af Skjern, men spillet var stadig præget af alt for få afleveringer og løb på kanterne. Heldigvis tog Marcus Pors sagen i egen hånd og nettede flere gange på både gennembrud og lækre langskud og i kampens sidste minutter var det også ham, der sikrede Skanderborg det afgørende mål til kampens slutresultat 21-22.

Skjern må være gået fra banen med en følelse af, at sejren var knusende tæt på, for Skanderborgs sejr denne weekend var på ingen måde fortjent.

Kom så Skanderborg, det ved vi, at I kan gøre meget bedre.

Målscorer Skanderborg: Marcus Pors Engelbreth 7, Magnus Haubro Jensen 5, Jakob Villemoes Larsen 3, Mads Sejrsen 3, Frederik Arnoldsen 1, Jonas Holm Fuglsbjerg 1, Lasse Højgaard 1, Magnus Vejsgaard 1.

Website Security Test