Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gyser i Cigaræsken

Webredaktør, udgivet d. 21. januar, 2016

Optakt Skanderborg Håndbold – Lyngby HK, lørdag d. 23/1 kl. 14.00 i MB-hallen

Lørdagens opgør mod Lyngby Håndboldklub kan forventes at blive en gyser i Cigaræsken. Dagens modstanderhold består af en lang række dygtige spillere, som fx Celine Lundbye Kristiansen på højre back samt Stine Holm på fløjen i samme side. I modsatte side har de Frederikke Guldmark på venstre back og inde på stregen huserer Pernille R. Sørensen, som netop er tilbage efter en skade. Bag ved det varierede Lyngbyforsvar, står Natascha Bülow, der igennem en række sæsoner, har fungeret som en rigtig stærk sidsteskanse.

Da vi var på besøg i Lyngby spillede vi en rigtig god kamp og vandt sikkert med cifrene 27-19. Sejrens sikkerhed og størrelse overraskede virkelig os selv og vi er ligeledes i dag velforberedte på, at kvaliteten på modstanderen er meget høj. Vi har stor respekt for Lyngby HK og er bevidste om, at deres mange dygtige individualister virkelig kan sætte tryk på vores forsvarsspil. Nicoline Berthelsen, 1 div. damer 15/16

Vi har selv brugt tiden på at udbygge vores angrebsspil væsentligt. Både spillet mod offensivt- og defensivt forsvar har vi arbejdet med og vi er opsatte på, at spille et angrebsspil, som er mere afvekslende end vi har gjort i de seneste to kampe. Det glæder vi os til at vise jer. Samtidig skal vi med sikkerhed holde fast i vores tilgang til det defensive arbejde – samt målmandspræstationerne – som vi kan være tilfredse med igennem næsten alle kampe. Vi er endnu det hold i rækken, som har lukket færrest mål ind pr. kamp.

Lyngby HK har måske nok profilerne, men vi har Cigaræsken, som endnu ikke har tabt point for os endnu. Vi er opsatte og forberedte på opgaven og vi vil investere alt, hvad der kræves for at få en sejr. Dagens modstander er uden tvivl et tophold og vi skal udvise stor vilje og spilleglæde for at stå imod Lyngbys offensive spil.

God kamp til alle interesserede

Entré: 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test