Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til U18 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 27. januar, 2016

U18 pige LIGA SK Århus – Skanderborg Håndbold 19-28 (10-17)

Flot udesejr

En super flot holdpræstation krydret med sublimt målvogterspil af Trine Bentzen var stærk medvirkende til en meget sikker udesejr over lokalrivalerne fra SK Århus. Det første kvarter af kampen startede meget lige, dog med Skanderborg i front med et par mål. Først ved stillingen 5-7 fik udeholdet for alvor fat, og vandt de sidste 10 min af halvlegen med 5 mål. Holdet kunne dermed gå til pausen solidt foran med 10-17. Efter pausen forsatte det gode spil, og efter 40 min var forskellen på 10 mål. Den sidste del af kampen blev helt forståeligt lidt mere ukoncentreret, og holdende byttede pænt mål. Det hele sluttede med en fornem 9 mål sejr på 19-28. En super god forsvarsindsats, langt mere struktureret og tålmodigt angrebsspil var sammen med Trine Bentzen medvirkende til sejren. Trine stod med imponerende redningsprocent på 50 i målet.

Kan pigerne fortsat ligge lag på angrebsspillet ser det godt ud for de kommende kampe. Næste kamp er hjemme mod Esbjerg som ligger nederst i rækken. Med Sejren i SK rykkede holdet op på 2. pladsen i puljen.

Målscorer for Skanderborg : Sofia Deen 8(5), Kristina Jørgensen 7, Nicoline Olsen 4, Sarah Stougaard 3, Edita Nukovic 3. Caroline Svarre 2, Stine Kristensen 1

IMG_0622

 

 

Website Security Test