Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til U14 drengene

Tom Kristensen, udgivet d. 18. januar, 2016

U-14D 1. div. A. Skanderborg – Trelde Gl 23-11 (12-5)

Koncentreret indsats gav sejr

Søndagens U14 kamp i Morten Børup Hallen var en demonstration af disciplineret holdindsats fra de grønne, uden megen slinger i valsen. Fra start havde Trelde svært ved at kommer til kvalificerede scoringer, da forsvaret stod rigtig godt med masser af tålmodighed. Samtidig synes Jonas Bang igen at have sat sig for at holde målet rent og det betød en række contra chancer til Skanderborg fra bl.a. hurtige Mads Sejrsen på  venstre fløj. Inden længe var Skanderborg foran 7-3 – heraf 6 contra scoringer. Skanderborg kunne gå til halvleg med en føring på 12-5.

2. halvleg bød på en koncentreret fortsættelse af 1. halvleg med godt angrebsspil, trods lange Trelde-angreb som ellers godt kunne udløse lidt grøn utålmodighed. I stedet byggede Skanderborg spillet op med mange, tempofyldte afleveringer og løbebaner, indtil den rigtig chance åbnede sig. Især på højre fløj kom Jakob Villemoes godt i gang med 6 scoringer på effektivt presspil og efter 50 min. kunne Skanderborg gå fra banen som vinder efter en flot holdindsats. Flot af kampens to målmænd Jonas Bang og Mads Museth at holde Trelde Gl nede på 11 scoringer.

 

Målscoringer Skanderborg:

Jakob Villemoes Larsen 6, Magnus Haubro Jensen 5, Thomas Arnoldsen 4, Mads Sejrsen 3, Magnus Vejsgaard 3,  Alexander Skjærris 1, Jonas Holm 1.

Skanderborg Håndbold U14 Da 2015-16

 

Website Security Test