Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fin testkamp mod BSV

Webredaktør, udgivet d. 26. januar, 2016

Testkamp

BSV – Skanderborg Håndbold 27-25 (10-13)

Tirsdag aften kl. 19.00 tørnede BSV og The Green Gunmen sammen i en testkamp i Midtdjurs Hallen i Ryomgård. Med en meget kort halvlegs pause lykkedes det præcist at få kampen afviklet, så spillere og publikum kunne nå starten på EM kampen i Polen mellem Danmark og Sverige. Dagens værter havde arrangeret storskærm og dejlig mad til begge hold efter kampen, og havde iøvrigt sørget for et rigtigt fint arrangement.

Det blev en meget fin testkamp som begge hold fik god udnytte af. Begge hold havde spillere ude af forskellige årsager, så der blev rig mulighed for at få spillet med hele truppen.

Jacob Aaquist 191115-02Skanderborg var bedst før pausen og også foran helt frem til 10 minutter før slut, hvor en veloplagt Søren Rasmussen lukkede helt af i 5 minutter. Et straffekast og 2 friløbere blev brændt og istedet kunne BSV bringe sig foran for første gang i kampen. Det hele sluttede med en 2 måls sejr til fusionsklubben, men for begge hold var indholdet nok også vigtigere end resultatet. Der var debut til hjemvendte Allan Damgaard for BSV, som nåede at score et enkelt mål bag en velspillende Kristoffer Laursen i Skanderborg målet før pausen. På Skanderborgs hold var der blandt andet fine præstationer af Jacob Aaquist og Morten Kirk Olesen, og Jonas Langerhuus fik også sat et fint aftryk i de 30 minutter han var tildelt i dagens opgør. Det ser bedre og bedre ud for hver kamp for Jonas Langerhuus, der dog stadig trappes stille og roligt ind i både træning og kampe.

Skanderborg stillede op til opgøret uden bl.a. Mads Thomsen, Martin Mauer Larsen, Andreas Væver, Rasmus Kaagaard og Jonas Corneliussen.

Vi har nu blot en enkelt testkamp tilbage, på udebane mod Aalborg på mandag, ud over en fælles træning med Skive fH, inden vi om 14 dage tager hul på de sidste 8 kampe i grundspillet.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 6, Jacob Aaquist 5, Jonas Langerhuus 4, Tim Sørensen 4, Mikkel Kaagaard 3, Andreas Nielsen 1, Besard Hakaj 1, Kasper Foder Nielsen 1.

Målscorer BSV:

Denis Kirkegaard 7, Nikolaj Markussen 6, Michael Knudsen 3, Johan Hansen 3, Kristian Ørsted 3, Mikkel Münter 3, Allan Damgaard 1, Nikolaj Øris 1.

 

Website Security Test