Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Årets første kamp i MB-hallen

Webredaktør, udgivet d. 7. januar, 2016

Optakt 1. div. damer, Skanderborg Håndbold – VSH 2002, lør. 9/1 kl. 14.00

Det nye år skydes i gang af 1. divisionsdamerne, som får fornøjelsen af årets første hjemmekamp i Cigaræsken. Damerne har benyttet pausen til at træne en øget mængde fysisk træning og har siden juleaften igen lagt håndboldtræning ind i programmet.

På lørdag kommer VSH2002 på besøg i Morten Børup Hallen. En opgave vi i Skanderborg har set frem til julen over. Monika KongsgaardSiden vores sidste indbyrdes opgør, virker VSH-pigerne til at være blevet et stærkere hold, der kan overraske i alle kampe. Fx sejren over Lyngby eller de uafgjorte kampe mod Bjerringbro FH, Fredericia samt et par smalle 1-målsnederlag er noget vi har respekt for i Skanderborg.

Vi er i truppen opsatte på, at anden halvdel af sæsonen skal følge i efterårets fodspor. Spillere, trænere og øvrige ledere er sultne efter flere point, men vi ved, at vi skal fokusere på den næste opgave hele tiden.

VSH2002 er en svær modstander at spille mod for mange hold, da de er taktisk kloge samt gode på kontra og gennembrud. Deres forsvar ændres løbende i stort set alle kampe til et 4-2 forsvar, som vi ser frem til at stå overfor. Modstanderens profiler, som de vågne publikum kan holde et vågent øje med er Nikoline Brøns på venstre back, Simone Pedersen på stregen og ex-landsholdsmålvogter, Marie Møller, mellem stængerne i VSH-målet.

Vi glæder os til at tage hul på 2016 – udgangspunktet er det samme som i det forgangne år, hvor vi er klar til at arbejde stenhårdt for alle point som byder sig!

God fornøjelse – og god kamp til modstandere, dommere og publikum.

Entré:  40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test