Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P vinder i Esbjerg

Tom Kristensen, udgivet d. 6. december, 2015

U18 piger 1 division: Esbjerg DUH – Skanderborg Håndbold 21-31 (12-14)

Sikker udesejr

I en kamp der aldrig for alvor var spændende vandt pigerne en sikker sejr over rækkens nummer fire DUH Esbjerg. Fra start til slut var udeholdet i front. Fint forsvarsspil foran en stærk spillende Trine Bentzen var stærk medvirkende til spændingen udeblev. Midt i første halvleg havde gæsterne slået et hul på 4 mål, et forspring hjemmeholdet dog fik reduceret kort inden pausen. Lidt for hurtige og sløsede afslutninger gav hjemmeholdet mulighed for at gå til pausen kun bagud med 2 mål. Efter pausen fik udeholdet dog hurtigt styr på det lille udfald, og var efter 40 min foran med 7 mål. En føring der sikkert blev holdt, og resulterede i en storsejr på 10 mål.

Pigerne ligger stadig nummer 2 i puljen, 1 point efter FCM. Om det bliver direkte avancement til ligaen, eller om pigerne skal ud i kval kamp afgøres på torsdag hvor de gæster SK Århus i en direkte duel om 2 pladsen i puljen. Uafgjort eller sejr vil bringe pigerne i ligaen. Et nederlag vil med stor sandsynligvis resultere i en kval kamp mandag uge 51.

Målscore for Skanderborg: Kristina Jørgensen 7, Louise Herskind 4, Sarah Stougaard 4, Nicoline Olsen 4, Sofia Deen 4, Stine Kristensen 3, Caroline Svarre 2, Edita Nukovic 2, Michelle Sally 1

Website Security Test