Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P sluttede af med sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 13. december, 2015

U18 piger 1. division : Skanderborg Håndbold – Sønderjyske 38-28 (20-12)

10 måls sejr

U18 pigerne var inden kampen klar over at de mandag skal i playoff kamp mod Tvis Holstebro om en plads i ligaen, og at dagens kamp var helt uden betydning for placeringen i rækken. Til trods for dette levere de en godkendt præstation, og vandt sikkert med 10 mål. Kampens ringe betydning kunne selvfølgelig mærkes på og uden for banen, og især forsvarspillet var til tider ret ukoncentreret. Vigtigt fokus punkt for kampen var angrebsspillet, som i torsdagens nederlag til SK Århus havde set ret skidt ud. Lørdag så det til tider ret fornuftigt ud, og der blev spillet med langt større tålmodighed end i torsdagens nederlag.

Ressourcerne blev fordelt fornuftigt, og alle slap fra kampen uden skader. Så en trup kun uden de langtidsskadede spillere Amalie Angel, Josefine Svarre og Natascha Kejser er klar til kampen mandag. Kampen spilles på neutral bane i Ikast kl. 20.15.

Målscorer for Skanderborg: Sarah Stougaard 8, Stine Kristensen 6, Edita Nukovic 5, Kristina Jørgensen 5, Sofia Deen 5, Nicoline Olsen 3, Michelle Sally 3, Louise Herskind 2, Caroline Svarre 1

u18 piger

Website Security Test