Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P sikkert i LIGAEN

Tom Kristensen, udgivet d. 15. december, 2015

U18 piger 1. division : Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 32-19 (17-8)

LIGA billetten sikret

På neutral bane i Ikast sejrede U18 pigerne uden nogen former for spænding med hele 13 mål over Team Tvis Holstebro. Skanderborg var på forhånd storfavorit til at vinde kampen, og levede til fulde op til rollen. Fra stillingen 2-2 trak pigerne fra, og øgende igennem hele første halvleg, til en pauseføring på 9 mål. Efter pausen faldt intensiteten, i opgøret helt forståeligt, og de sidste 30 min blev en noget uskøn affærer, dog stadig med Skanderborg som det styrende hold. Det hele sluttede med en 13 måls sejr, og en plads i ligaen efter jul. En stor forløsning for holdet som havde dette som klart mål inden sæsonen. Efteråret har budt på spil af meget svingende karakter. En del skader, og meget få træningspas hvor alle har kunnet deltage, har gjort det svært at finde kontinuitet i spillet.

Efter jul venter en spændende liga. Puljen kommer til at bestå af hele 4 hold for den pulje Skanderborg var i. SK Århus, FCM og Esbjerg kommer med fra denne pulje, mens Randers og Viborg er videre fra pulje 1. Et spændende forår venter. Pigerne har nu velfortjent pause indtil efter jul.

Målscorer for Skanderborg: Sofia Deen 8, Stine Kristensen 7, Kristina Jørgensen 5, Edita Nukovic 4, Caroline Svarre 3, Sarah Stougaard 2, Michelle Sally 1, Nicoline Olsen 1, Louise Herskind 1.

IMG_2188

Website Security Test