Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D i Ligaen

Tom Kristensen, udgivet d. 13. december, 2015

U18 Drenge 1. Division: Skanderborg – Randers 12-10 (22-20)

Skanderborg i Ligaen

Pulje 2.`s nr 3 Skanderborg møder pulje 1`s nr 4 Randers mødte hinanden i denne kvalifikations kamp denne lørdag i Hammel Arena, hvor den for Skanderborg umulige og utænkelige 1.division ville være konsekvensen af et nederlag. Heldigvis gik det ikke så galt  for Skanderborg i en nervepræget kamp.

Dette spøgelse lagde en tyk dyne over Skanderborg indsats i kampen mod et ordinært Randers-hold, som nok ville være blevet nr 5 eller 6 i pulje 2. Skanderborg startede med for lidt tempo i angrebet, men man fik til gengæld lukket fornuftig af i forsvaret for Randers i en til dels rodet affære i de første 15 minutter.

I den anden halvdel af første halvleg fortsatte Skanderborg med at brænde fornuftige muligheder, og lykkedes ikke med at skabe det afgørende forspring, som ville have knækket Randers. Det var har tydeligt, at kampens betydning påvirkede Skanderborg-drengene, og det betød, at den sidste konsekvens og selvtillid manglede i flere afslutninger, som bevirkede at Randers-målmændene i perioder så ufortjent gode ud..

I 2.halvleg lagde Skanderborg ud med 2 nye fløje, hvilket gav mere bredde og luft i opspillet. Uheldigvis var Randers-målmændene stadigvæk på toppen, og Skanderborg kunne kun ikke udbygge 1 til 2 måls føringen til noget afgørende i den fortsatte rodede affære.

I afslutningen af halvlegen slog Skanderborgs større fysik igennem, og Randers blev lukket ned. Det var absolut ikke kønt at se på, men det var nok relativt ligegyldigt for Skanderborg-mandskabet. Randers kunne ganske enkelt ikke komme igennem, og deres afslutninger var ikke gode nok. Skanderborg kørte en hårdt tilkæmpet sejr hjem, og kvalificerede sig til Ligaen; men kampen åbnede også nogle spørgsmål om holdets evne til at kunne præstere, når man virkelig har kniven på struben. Men det blev ”mission accomplished”: Liga !

Stillinger undervejs:

2-1, 2-2, 4-4, 7-5, 9-9, 12-10, 14-12, 15-14, 18-17, 21-18. 22-19, 22-20.

Målscorer:

Thomas Strøm 5, Simon Hedehus 4, Nicolai Husum 4, Jesper Redlefsen 3, Magnus Nygaard 2, Rasmus Meyer 2,  Nicolai Falkenberg 1, Kristian Stampe 1

u18 drenge

 

 

Website Security Test