Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene sikret 3. pladsen.

Tom Kristensen, udgivet d. 11. december, 2015

U18 Drenge 1. Division: Skanderborg – Esbjerg 13-13 (28-26)

Skanderborg slår topholdet Esbjerg

Med sejren over Esbjerg sikrede Skanderborg sig 3.pladsen i rækken og dermed en play-off kamp mod enten Randers eller Tvis. Holdet fortsatte den stigende formkurve fra de seneste kampe, og fik slået et Esbjerg-hold, der siden drengene var U14 har givet Skanderborg-drengene problemer.

Det blev som forventet en meget tæt kamp, hvor Skanderborg lagde ud med et fladt forsvar mod de hurtige Esbjerg-drenge. I angrebet fik hjemmeholdet åbnet Esbjergs forsvar og scorede nogle udmærkede mål; men det flade forsvar blev for fladt. Udeholdet spillede sig helt inde under 3-meteren uden at rende ind i lussinger og fik nogle lette mål på den konto, så stillingen var uafgjort halvvejs i 1.halvleg.

Den tætte kamp fortsatte med det samme mønster uden at nogen af holdene kunne bringe sig afgørende i spidsen. Pga flere udvisninger kom Esbjerg kortvarigt i spidsen; men de grønne kæmpede videre. 8 sekunder inden pausefløjtet scorede udeholdet til 12-13; men 12-målsskytten(!!) Magnus Nygaard var hurtig i tanke og handling, og kylede bolden i mål fra midten til 13-13 ved halvleg.

Fra starten af 2.halvleg begyndte Skanderborg at gå længere frem i forsvaret, men det var alligevel svært at holde Esbjerg fra fadet, og udeholdet bragte sig på 19-20 efter 10 minutters spil. Derpå fulgte en periode, hvor den meget intense og godt spillede kamp bølgede frem og tilbage med skiftende 1-måls føringer til parterne, og tilskuerne begyndte så småt at forberede sig på en nervepirrende sidste-sekunds afslutning. Heldigvis blev det ikke sådan, da det Skanderborg mod slutningen virkelig viste stor styrke, og kunne fastholde en 2 måls føring de sidste 4 minutter. Dermed var sejren sikret på en aften med mange flotte præstationer, omend Magnus Nygaard med 12 mål var exceptionel god.

Stillinger undervejs:

2-2, 3-3, 5-5, 6-7, 10-9, 13-13, 15-17, 19-20, 21-21, 24-23, 25-25, 28-26.

Målscorer:

Magnus Nygaard 12, Simon Hedehus 4,  Nicolai Husum 4, Nicolai Falkenberg 3, Jesper Redlevsen 1, Rasmus Meier 1, Frederik Thøgersen 1, Kristian Stampe 1, Matthias Ruff  1

 

 

Website Security Test