Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P tabte ude til Esbjerg

Tom Kristensen, udgivet d. 7. december, 2015

U-16 Pige 1. division: DUH Esbjerg – Skanderborg Håndbold 15-12 (27-25)

Der var som sådan ikke nerver på før kampen mod DUH Esbjerg fredag aften i Guldagerhallen i Esbjerg. Første kamp blev vundet med 9 overskydende mål i en kamp, hvor man aldrig var i tvivl om udfaldet, men samtidig har mange hold erfaret, at DUH Esbjerg er en svær modstander på deres hjemmebane.

Og man må sige, at Esbjerg blomstrede på egen hjemmebane, hvor Skanderborg fra starten af kampen kom bagud. Spillet blev aldrig glidende og velfungerende, og selvom der blev spillet fri til mange afslutninger, så ville bolden bare ikke ind i målet bag den velspillende målvogter fra Esbjerg. Midt i anden halvleg fik Skanderborg endelig udlignet til 20-20, men så tog Esbjerg fat igen, og der blev desværre aldrig helt spænding om kampens resultat.

Efter kampen sagde træner Ronni Boy: ”Det er svært at vinde, når man fx brænder 28 målchancer i en kamp, men det skal også siges, at der var gode målmandspræstationer i begge ender af banen. Vi fik ikke fulgt kampoplægget, og det er nok hovedårsagen til, at vi ikke vandt denne kamp.”

Målscorere: Emma Thatt 7, Sofie Sletskov 6, Signe Meldgaard 3, Stinna Benfeldt 3, Josefine Thorsted 2, Sara Rexhepi 1, Mathilde Schou 1, Maria Schmidt 1 og Caroline Callesøe 1

Redningsprocent: Anna Kristensen 36

På fredag skal Skanderborg møde SINE Sønderjyske i den spændende og afgørende kamp om at komme direkte i Ligaen efter jul. Kampen spilles i Morten Børuphallen kl. 20.00, og holdet håber på stor opbakning til kampen.

u16 piger 2015_2016

Website Security Test