Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14D videre i elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 2. december, 2015

U14 drenge Elitecup: Trelde – Skanderborg Håndbold 17-19

Skanderborgs U14 drenge var tirsdag aften på besøg i Trelde. Det blev en meget målfattig start på kampen, hvor oplagte chancer blev misbrugt i begge ender, så efter 10 min var Trelde foran med beskedne 2-1.

Der manglede vilje og boldtempoet var pænt under vanlig niveau. Gang på gang blev vi fanget i Treldes godt kæmpende forsvar, fordi angrebs spillet var utålmodigt. Efter 20 min var Trelde således foran med 8-6, men en fornuftig afslutning på første halvleg blev vundet med 3-0, hvorved Skanderborg for første gang i kampen var foran 9-8. Igennem hele kampen spillede Trelde med meget lange angreb, som skabte store åbninger i et stillestående Skanderborg forsvar – eneste lyspunkt var Jonas Bang i målet. I starten af 2. halvleg lykkes det at udbygge føringen til tre mål, hvor der momentvis var bedre spil. Mod slutningen forsøgte Trelde at presse Skanderborg, men der blev aldrig rigtigt spænding om resultatet som blev 19-17. Men som trænerne sagde, tophold vinder typisk også på mindre gode dage og hurtigt videre til næste runde.

Målscore for Skanderborg: Magnus Haubro Jensen 6, Thomas Arnoldsen 5, Frederik Arnoldsen 2, Magnus Vejsgaard 2, Lasse Højgaard 2, Jakob Villemoes Larsen 1, Alexander Skjærris 1 Redninger Jonas Bang 16 (48%)

Skanderborg Håndbold U14 Da 2015-16

Website Security Test