Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14D suveræne

Tom Kristensen, udgivet d. 13. december, 2015

U14D 1. Div. Skanderborg – Skjern 31-18 (14-6)

Skanderborg går på juleferie med sejr
1 div. sidste kamp inden jul blev vundet 31-18 over Skjern. Skanderborg var fra start fokuseret på at løse dagens opgave som et hold. Målsætningen var at vise tålmodighed – hele tiden med øje for den næste mulighed, som kunne opstå.
Skanderborg startede defensive i forsvaret med fokus på at få lukket ned for Skjerns stregspiller. Koncentrationen var høj, hvilket åbnede for flere contrachancer i den anden ende. Selvom Skjern kæmpede, var Skanderborgs forsvar super disciplineret med flere mand om bolden og det var særdeles vanskeligt for Skjern at komme til kvalificerede afslutninger, hvilket halvlegsresultatet  på 14-6 vidnede om.
2. halvleg blev benyttet til at teste nye sammensætning af Skanderborgs forsvar og i perioder virkede kampen lidt rodet med flere tekniske fejl. Koncentrationen dalede lidt, men selvom Skjern var dygtige til at udnytte situationen særligt på contra, var der på intet tidspunkt risiko for, at Skanderborg satte styringen over bord. Dette ikke mindst på grund af en solid holdindsats samt hurtige fløje, der i 2. halvleg stod for 8 mål.
Kampen endte 31-18 og Skanderborg kunne gå på juleferie med max. point.
Scoringer Skanderborg:
Magnus Haubro Jensen 11, Thomas Arnoldsen 6, Mads Sejersen 5, Jakob Villemoes Larsen 3, Magnus Vejsgaard 2, Jonas Holm 2, Frederik Arnoldsen 1, Thorbjørn Kristensen 1.
Website Security Test