Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14D fortsætter sejrsrækken

Tom Kristensen, udgivet d. 7. december, 2015

U14 D 1. division : Herning – Skanderborg Håndbold 25-28

Herning viste fra starten, at de var klar på at udfordre topholdet. Deres gode skytter var konstant en trussel på det på dagen langsomt spillende Skanderborg forsvar, med lavt hængende arme, uden taklinger og manglede benarbejde.

Efter 10 min var Herning foran med 7-6, forsvaret blev herefter trukket tilbage i 6-0 og de næste 15 min blev vundet med 8-5. I angrebet var specielt Skanderborgs fløje trafsikre med en scoringsprocent på 100%. Starten af 2 halvleg blev en gang byttende mål, efter 10 min var stillingen 20-19. Kampens afgørelse skete på de næste 10 min, som Skanderborg vandt hele 7-3 godt anført af scoringssikker Mads Sejrsen og stor energi af Jonas Holm. Slutresultatet blev 28-25. Desværre blev Skanderborg ramt af et uheld ved et kæmpe skub i ryggen på Lasse Højgaard – med et brækket håndled til følge.

Målscore for Skanderborg: Magnus Haubro Jensen 9, Mads Sejrsen 5, Jacob Larsen 4, Frederik Arnoldsen 2, Magnus Vejsgaard 2, Lasse Højgaard 2, Thorbjørn Kristensen  2,  Jonas Holm 2, Redninger Jonas Bang 8 ( 24 %)

Skanderborg Håndbold U14 Da 2015-16

Website Security Test