Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sygdom ved julestævnet

Webredaktør, udgivet d. 29. december, 2015

Som mange måske allerede ved, havde vi en meget uhyggelig oplevelse ved julestævnet i Bjerringbro, hvor mange ungdomshold deltager.

Claus MøllerVores mangeårige ungdomstræner og nuværende U14 drengetræner Claus Møller var til stede som tilskuer og  kort før U14 drengens anden kamp ved stævnet faldt Claus Møller om i hallen med kortvarigt hjertestop.

Han fik hurtigt kompetent hjælp af Rikke Højgaard, som gav hjertemassage. Da ambulancen ankom var Claus ved fuld bevidsthed og kunne selv rejse sig og komme på båren. Claus Møller blev kørt til Skejby sygehus, hvor han i øjeblikket er indlagt og undersøges. Han har det efter omstændighederne godt, og er ved godt mod, selvom han naturligvis er meget forskrækket.

U14 drengene var igang med opvarmning og var derfor ikke tilstede i hallen, men vi har efterfølgende flere gange talt med drengene og forklaret, hvad der skete. Drengene er naturligvis meget berørte heraf, men alle kæmper videre, helt i Claus Møllers ånd.

Vi ønsker god bedring til Claus Møller og håber han snart er på højkant igen og tilbage hvor han hører hjemme. Og skulle nogen være i tvivl, så er det på sidelinjen med dansk håndbolds kommende stjerner.

god bedring

Website Security Test