Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 7. december, 2015

U18 Drenge 1. Division: Skjern – Skanderborg Håndbold 18-32 (10-17)

Skjern blæst ud af banen

Stormen Helga, som Skanderborg-spillerne mærkede på den lange vej til Skjern, gav åbenbart spillerne god inspiration til kampen. Skjern blev simpelthen blæst af banen efter en strålende indsats af udeholdet.

Starten var dog noget træg for Skanderborg, og den etablerede garde spillede rigtig meget sidelæns, og undlod at gøre hinanden i gode i opspillet. Forsvaret var nogenlunde, selvom man nok i nogle situationer fornemmede, at Skanderborg blev tørret lidt for let. Således gik minutterne, og kampene bølgede frem og tilbage. Skanderborg var dog noget uheldige med mange stolpeskud, og Skjern var omvendt stadigvæk i stand til at veksle sine få muligheder til mål hen til midt i halvlegen. Derpå lavede Skanderborg sæsonens bedste udskiftning ved at sætte en hel frisk bagkæde ind, og derefter ændrede kampen fuldstændig karakter. De grønne begyndte at spille flydende, tempofyldt og flot håndbold. Især Nicolai Falkenberg bidrog stærkt med 5 scoringer på 10 minutter til at føringen kom op på 7 mål ved halvleg.

Udeholdet fortsatte det stærke spil i 2.halvleg, men man var en anelse uheldig i afslutningerne lige i starten. Men der gik ikke lang tid, inden Skanderborg var tilbage på det høje niveau fra slutningen af første halvleg, og efter et kvarter var føringen udbygget til 8 mål.

Det sidste kvarter spillede Skanderborg noget af det bedste i denne sæson. Udover at holde Skjern nede på 5 scoringer med et offensivt 5-1 – og periodevis 4-2 forsvar, satte udeholdet den ene fremragende scoring ind efter hinanden. Målene blev sat ind fra alle positioner, og spillerne fra Skanderborg formåede virkelig at gøre hinanden gode. Kampen ud blev forspringet udbygget, og sluttede med en overbevisende sejr på 14 mål til Skanderborg.

Stillinger undervejs:

3-2, 4-4, 6-6, 8-10, 9-12, 10-17, 11-18, 11-21, 13-21, 14-24, 16-26, 18-32.

Målscorer:

Nicolai Falkenberg 7, Magnus Nygaard 5, Jacob Jessen 5,  Rasmus Meier 4, Nicolai Husum 3, Frederik Thøgersen 3, Kristian Stampe 2, Matthias Ruff  2, Simon Hedehus 1

 

 

Website Security Test