Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste kamp for 1. div damer i år

Webredaktør, udgivet d. 10. december, 2015

Optakt Skanderborg 1. div. damer – DHG Odense, søn. 13/12 kl. 20 i Paarup-hallerne

Sidste tur med kliken i 2015. Sådan kan turen til den fynske hovedstad, Odense, beskrives. Grundet Celines Holsts’ landsholdsudtagelse har vi anmodet Rødovre Håndboldklub om at flytte vores kamp d. 20. december om på den modsatte side af jul og vi slutter således håndboldåret af med en udekamp mod DHG. Janne Brøndum 1

Den således sidste kamp i håndboldåret 2015, fløjtes i gang søndag aften i Odense, hvor DHG er modstander. Denne modstander befinder sig muligvis i den modsatte ende af tabellen, men kommer til kampen med en dugfrisk sejr over Fredericia HK og et comeback, som man må have respekt for. DHG har traditionelt set en god hjemmebane, hvor mange hold er i vanskeligheder. På holdkortet falder navne som Katrine Nielsen, Katrine Kubicki og Caroline Toft i øjnene som de mest markante profiler.

Selvom vi har fået en udmærket start og nu slutter 1. halvdel af sæsonen af i Odense, ved vi, at vi ikke er hverken mætte eller tilfredse med en dårlig præstation søndag. Vi vil slutte af med at spille en god kamp mod Odense, og hvis vi skal have en sejr kommer det til at kræve alle ressourcer hele vejen rundt. Melanie Fuglsbjerg 1Vi lover, at vores piger er indstillet på at arbejde hårdt denne aften og vi ved at opskriften endnu engang er forsvarsspil. Sidste sæsons 1-målsnederlag på udebane i netop DHG håber vi denne gang at kunne revanchere.

Vi ses i Odense – god kamp til alle.

Website Security Test