Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over Vendsyssel

Webredaktør, udgivet d. 6. december, 2015

Referat 1.div. damer, Skanderborg Håndbold-Vendsyssel Håndbold, 26-23 (12-11)

I hjemmekampen i Morten Børup Hallen lørdag mod Vendsyssel blev der knoklet igennem af håndbolddamerne. Målsat og disciplineret fortsatte de med fantastisk forsvar og fik også gang i det gode angrebsspil.

Vendsyssel Kristina Bille 1dd,15/16Vendsyssels Kristina Bille snød Skanderborg igen og igen med sit høje tempo og sikre skud, men det lagde ingen dæmper på det målsøgende hjemmehold. Heller ikke da gæsterne prøvede med en dobbelt mandsopdækning af Skanderborgs Laura Damgaard og Othilia Christensen i den sidste halvdel af anden halvleg, sænkede den effektive Skanderborgmaskine farten eller niveauet, og især Amalie Grøn fik scoret fra alle vinkler.

IMG_7669

Det var en dejlig sejr, med masser af disciplin og forsvar og godt målmandsspil. Vi fik lavet mange mål, og det kan vi tage med videre. Vendsyssel har nogle gode keepere, så det er flot, at vi fik scoret 26 mål på dem.Vi savner måske lidt i vores kontraspil, men ellers var angrebsspillet rigtig fint med mange gode individuelle præstationer, siger en godt tilfreds træner, Mikkel Voigt Frederiksen.

1dd 15/16Vendsyssel er et rigtig godt hold, og især Kristina Bille er god, så vi er stolte af at kunne holde dem nede på 23 mål, tilføjer han.

Næste gang Skanderborgholdet skal i kamp, er søndag aften 13. december kl. 20 i Odense.

Skanderborgs målscorere: Amalie Grøn 6, Celine Holst 4, Othilia Christensen 4, Laura Damgaard 3, Kristina Jørgensen 3, Mette Lassen 2, Melanie Fuglsbjerg 2, Mia Møller 2.

Website Security Test