Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – Skjern

Webredaktør, udgivet d. 12. december, 2015

Skanderborg Håndbold – Skjern Håndbold 24-23 (12-13)

Skjern Håndbold var indtil i dag det eneste af de nuværende liga hold vi ikke har besejret, mens vi selv har haft status som liga hold. Der var også mange grunde til at tro at det ikke blev i dag, i det måske sidste forsøg i Cigaræsken, da skader igen gjorde at The Green Gunmen måtte stille op i en noget svækket udgave.

Kristoffer Laursen 121215-06Men det BLEV i dag at Skjern måtte sande at Cigaren har kostet mange hold livet, trods en nærmest uhørt forskel i budget og økonomiske muligheder. 24-23 stod der på måltavlen da de 2 dommere fløjtede for sidste gang, og jublen brød løs i den lille og intense gymnastiksal.

Forud for slutfløjtet havde de trofaste grønne fans fået en ægte håndboldgyser, hvor fight og intensitet stod foran pænt og poleret håndboldspil.  De første 30 minutter blev meget lige og intense og der var aldrig mere end 2 mål i difference på de 2 hold. Skanderborg havde på forhånd ønsket en hård kamp, der kunne slide det smalle Skjern hold op, der i denne sæson allerede har spillet rigtigt mange kampe ud over Boxer Herre Ligaen. Pause interviewet med Sherif Krickau afslørede at vi ikke var helt tilfredse med den mission, men nu skulle der løbes og fightes endnu mere.

Rasmus Hauge 121215-01Den profeti skulle vise sig at holde stik. 2. halvleg tilhørte Skanderborg fra første fløjt og da en storspillende Tim Sørensen bragte Skanderborg foran 15-14 med sit 8. mål, var vi ikke bagud mere i dagens kamp. Den 9. Tim Rittersport kasse blev sendt i mål efter 38 minutter til stillingen 17-15 og det aftvang en tidlig timeout fra Skjern træner Ole Nørgaard. Den hjalp dog ikke gæsterne, der tillod sig en scoringspause på næsten 10 minutter i denne periode. Skanderborg bragte sig i front med 3 mål og det grundlag skulle vise sig at holde helt til mål. Skjern havde umådeligt svært ved at overspille den fantastisk spillende Kristoffer Laursen i Skanderborg målet, og han var om nogen arkitekten bag dages flotte sejr. 47 % stod den tidligere Skjern keeper med i redningsprocent, og han overmatchede klart hans tidligere makker Søren Pedersen i gæsternes mål. Veteranen Henrik Jepsen kom i Skjern målet i 2. halvleg, og lavede en meget flot præstation. Havde det ikke været for den tidligere Lemvig keeper, kunne resultatet have været blevet langt værre for guld kandidaterne fra Vestjylland.

Mikkel Kaagaard 121215-01Efter 6 kampe uden point kan der berettes om forløsning i katakomberne i Morten Børup Hallen i timerne efter kampen. Spillere, trænere og grønne klubfolk strålede om kamp med de ældede lysstofrør i omklædningsrummet, og det giver tro på at vi igen er i gang og en fornyet tro på at vi sætter kursen imod den forjættede 8. plads forude.

En meget flot sejr til The Green Gunmen, der rejste sig trods megen modgang, og der er nu lagt op til den sidste kamp i Cigaren i 2015 på onsdag, hvor Skive kommer på besøg. Dem har vi i den grad revanche til gode imod.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 12, Besard Hakaj 3, Martin Mauer Larsen 3, Rasmus Kaagaard 2, Morten Kirk Olesen 1, Jacob Aaquist 1, Kasper Foder Nielsen 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer Skjern Håndbold:

Thomas Klitgaard 5, Morten Balling 5, Kasper Søndergaard 4, Markus Olsson 4, Bjarte Myrhol 3, Lasse Mikkelsen 2.

Website Security Test