Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Århus – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 1. december, 2015

Århus Håndbold – Skanderborg Håndbold 27-22 (14-9)

Efter de seneste kampes mangelfulde offensive kvaliteter var målet helt klart før dagens lokalopgør i Århus. Bedre angrebsspil.

Kasper FoderTræner teamet havde kun en enkelt træning til rådighed efter Skive kampen, og det må vi vel bare erkende ikke var nok. Tændingen var der fra start og de første 2 mål var begge grønne ved Martin Mauer og Morten Kirk Olesen. Knap 7 minutter gik der før hjemmeholdet fik hul på Skanderborg defensiven, og det var samtidigt signalet til en Århus dominans resten af halvlegen. 10 minutters grøn scoringspause og 4 mål i træk fra hjemmeholdet satte Skanderborg under pres og efter 20 minutter begyndte Århus for alvor at trække fra med 5 mål i træk. Hjemmeholdet var oppe på en 6 måls føring, men pausestillingen var 14-9 til hjemmeholdet.

Pausesnakken gik da heller ikke uventet på den offensive del af spillet, og selvom der stadig var mange tekniske fejl, begyndte vi stille og roligt at indhente Århus føringen. Midtvejs i 2. halvleg var vi helt med i kampen igen, da Jacob Aaquist reducerede til 19-18. Herefter forlangte Erik Veje Rasmussen sin anden timeout, og det blev starten på enden. De tekniske fejl haglede ned over Skanderborg, der slet ikke kunne finde hoved eller hale i noget som helst. De efterfølgende 10 minutter blev tabt 6-0 og kampen var afgjort til hjemmeholdets fordel. Mikkel Kaagaard fik stoppet den nye 10 minutters måltørke med et straffekastmål til 25-19, og resten af kampe var blot et spørgsmål om hvor stor Århus sejren skulle være.

Jacob AaquistOpløftende var det at se Jacob Aaquist komme på banen med masser af gå på mod og 3 flotte langskudsmål blev det til for den unge back i dagens opgør.

Efter den fremragende start på sæsonen, har vi nu ikke vundet siden den 17. oktober i GOG, og de 6 nederlag i træk begynder tydeligvis at sætte sig på selvtilliden. Kristoffer Laursen holder stadig fanen højt i målet, men offensivt bliver vi i perioder udstillet. Nu venter 2 ugers kamppause inden vi tager imod duksene fra Skjern Håndbold i Cigaræsken, lørdag den 12. december. En ting står fast, der er trænet mange timers angrebsspil og tænkt mange alternative og nye tanker på Nicolej Krickaus chefkontor inden den 12. december.

En flot scene var sat af Århus Håndbold i Ceres Arena, men desværre lykkedes vi ikke at følge kampen helt til dørs i dag. Eneste malurt i bægeret var vel nærmest at man allerede nåede at blive træt af den nye kvinde EM sang under dagens herrekamp, og EM er ikke engang startet endnu !

Kampen startede med mindeord og 1 minuts stilhed til ære for Peder Meyer, der faldt bort i en alder af kun 52 år. Det var tydeligt at der var mange der var berørt af det triste dødsfald, og det var en flot gestus af begge klubber at mindes Peder Meyer på denne måde.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 4, Tim Sørensen 4, Jacob Aaquist 3, Rasmus Kaagaard 3, Martin Mauer Larsen 3, Besard Hakaj 2, Kasper Foder Nielsen 2, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer Århus Håndbold:

Stian Brevik 4, Mads Kalstrup 3, Henrik Hansen 3, Rune Ohm 3, Sigvaldi Gudjonsson 3, Torben Petersen 2, Kasper Olsen 2, Frederik Krarup 2, Rasmus Nielsen 2, Frederik Schilling 2, Sebastian Henneberg 1.

Website Security Test