Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Skjern

Webredaktør, udgivet d. 11. december, 2015

Besøg af Skjern stjerneparaden

Lørdag kl. 15.00 er der efter en længere pause igen tophåndbold i Cigaræsken. Efter en fantastisk start på sæsonen er det igen blevet hverdag, og en periode med lutter nederlag har bragt os ned under den absolutte top, og ned blandt holdene der kæmper for at komme op omkring den forjættede 8. plads.

En række skader på nøglespillere gav grus i maskineriet, men vores lokale Gunmen har trænet hårdt for igen at finde melodien, for der skal meget snart igen point på kontoen.

Vi har blot 2 hjemmekampe tilbage inden nytår, med blot 4 dages mellemrum. Først venter duksene fra Skjern Håndbold og onsdagen efter kommer Skive på besøg.

Det bliver ikke den nemmeste modstander vi står overfor på lørdag. Skjern Håndbold fører Boxer herre ligaen og er allerede sikret videre adgang i Champions Leauge. Det bliver et besøg af masser af topspillere og ikke mindst bliver det spændende for første gang i Cigaræskens lange historie, at kunne byde velkommen til den norske stregspiller BjarteMyrhol, efter en årrække i den tyske Bundesliga.

En kæmpe udfordring for The Green Gunmen, der skal genfinde det gode angrebsspil fra først på sæsonen, men de er klar til at rejse sig fra det træ de faldt ned fra.

Kom i cigaren til stjerneparade på lørdag kl. 15.00 – og hjælp The Green Gunmen tilbage på rette spor.

Hør Sheriffens lille optakt før Skjern braget her…

Website Security Test