Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Landsholdsfløj til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 18. december, 2015

Fra den kommende sæson får vi tilgang af U20 landsholdsspiller Mike Haack på højre fløj. Mike skifter fra 1. divisionsklubben TMS Ringsted, hvor han har spillet de seneste 2 sæsoner.

Sportschef Torben Væver:

Mike er en gammel kending af klubben, da han tidligere var tilknyttet akademiet SHEA i 2 sæsoner og her gjorde han en rigtig fin figur. Han er en meget talentfuld højre fløj der ved hvad der skal til i træningslokalet for at nå langt som håndboldspiller, så på den kant er vi sikker på hvad vi får tilført truppen. Mike har været en fast bestanddel af U18 landsholdet hele vejen op igennem systemet, og er nu at finde på det nye U20 landshold under Morten Henriksens ledelse.

Han er helt sikkert en af fremtidens spillere på højre fløj i dansk håndbold, og vi glæder os meget til at genoptage samarbejdet med Mike Haack efter sommerferien. Han valgte at tage tilbage til Ringsted og tage et par år i 1. division efter hans tid på SHEA, så vi får nu en ung spiller tilbage der har fået en masse spilletid og erfaring som seniorspiller.  Trods sine kun 19 år er det en fin ballast han kommer med, og jeg er sikker på at han nu er klar til at udvikle sig videre på liganiveau.

Mike Haack:

Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme tilbage til Skanderborg Håndbold og det fantastiske træningsmiljø der findes her. Jeg har været på akademiet SHEA i 2 år og trænet med omkring liga truppen, så jeg ved hvad jeg går ind til. Jeg valgte at flytte hjem til Ringsted efter min tid på SHEA, for at tage et par år i 1. division og jeg tror det har været fint for min udvikling at få en masse spilletid på seniorniveau. Nu kan jeg mærke at tiden er inde til at tage et skridt videre og jeg ved at jeg i Skanderborg kommer til en klub hvor der trænes mere og bedre end i 1. division. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Skanderborg til sommer, for jeg ved det er en klub med et kæmpe engagement og et fantastisk miljø både på og udenfor banen.

Website Security Test