Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Komfortabel sejr på Fyn

Webredaktør, udgivet d. 14. december, 2015

Referat 1. division damer DHG Odense – Skanderborg Håndbold, 21-31 (10-17)

Søndag aften i Paarup-hallerne ved Odense, nærmest samtidig med Danmark vandt over Sverige ved Håndbold-VM, sikrede Skanderborgs damer sig endnu en sejr. Denne gang over rækkens nummer tredjesidst. Efter kort tid var Skanderborg i front og øgede føringen støt, så der stod 10-17 ved pausen. Overskuddet var stort, så alle spillere blev sat ind på skift og holdt fokus hele kampen.Othilia Christensen

Vi er glade for, at vi fik ‘kvalt’ kampen hurtigt og fik et stort forspring. Vi var selvfølgelig på forhånd nervøse for, at tidspunkt og modstander skulle betyde, at vi ikke helt kunne ramme max, men jeg synes, vi tidligt i kampen kom godt i kontrol, så den ikke kom til at koste os for mange kræfter, siger Skanderborg-træner Mikkel Voigt.

Igen var det gode dyder som solidt  forsvar og kontraer, der gjorde, at Skanderborg slog DHG Odense så stort, som tilfældet var.

Nu har vi mødt alle 13 hold én gang og har fået 22 point, så det har været en god halvsæson, konstaterer Mikkel Voigt tilfreds.

Den planlagte kamp i Rødovre 20. december er blevet udsat, fordi Skanderborgs stregspiller Celine Holst er udtaget til Team Danmark-samling og en turnering i Ungarn fra 15.-21. december. Det betyder derfor en ekstra uges kamp-pause, som holdet – ud over at holde jul og nytår – vil bruge til at få lagt lag på fysisk og spillemæssigt.

Nu har vi arbejdsro i tre uger, og så håber vi, at vi er blevet endnu bedre, når vi tager imod Virum Sorgenfri hjemme i Morten Børup Hallen lørdag  9. januar kl. 14 til den første kamp i 2016, siger Mikkel Voigt.

Målscorere for Skanderborg: Othilia Christensen 8, Laura Damgaard 6, Nicoline Berthelsen 5, Mia Møller 2, Amalie Grøn 2, Janne Brøndum 2, Celine Holst 2, Mette Lassen 2, Caroline Theill 1, Melanie Fuglsbjerg 1.

Website Security Test