Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat Aalborg – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 28. december, 2015

Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold 30-26 (11-17)

Gigantisk nedtur i Gigantium

Det blev en dag i Skanderborg Håndbolds 32 årige historie, som ikke lige bliver glemt med det samme. Bagdækket på bussen eksploderede ud for Randers, og spillerne måtte i hast hentes i en erstatningsbus og var først fremme i hallen en time før kick off. Vi landede midt i en kæmpe 5 års fødselsdagsfest i Aalborg, hvor 4715 tilskuere havde betalt 5,- dkr. for at komme til liga håndbold, mod 8660 Skanderborg.

Herefter spillede vi fødselarene ud af banen de første 30 minutter, og kunne gå til pausen foran 17-11.

De sidste 30 minutter blev med omvendt fortegn, og lidt mere til. 19-9 vandt gæsterne den afgørende halvleg med, og dermed sluttede kampen og efterårssæsonen med en gigantisk nedtur, og en understregning af hvor dybt vi kan falde i begge ender af banen. At tabe med 4 mål i Aalborg er jo ikke nogen katastrofe, set med holdenes vidt forskellige forudsætninger, men måden vi faldt sammen på var ikke nogen god oplevelse.

Der venter nu 6 ugers kamppause før vi igen trækker kamptrøjerne på tirsdag den 9. februar mod GOG i cigaræsken, og der venter mange overvejelser og træningstimer for vores Gunmen, Sheriff crew og sportslige ledelse inden den dato.

Dagens entre pris afspejlede fint hjemmeholdets første 30 minutter, men var til gengæld nok lige i overkanten for vores indsats efter pausen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 7, Martin Mauer Larsen 5, Morten Kirk Olesen 4, Mikkel Kaagaard 3, Besard Hakaj 3, Rasmus Kaagaard 2, Kasper oder Nielsen 2.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Sander Sagosen 10, Martin Larsen 6, Buster Juul 6, Christian Jensen 2, Chris Jørgensen 2, Simon Hald 2, Morten Slundt 1, Rene Antonsen 1.

Website Security Test