Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Besøg af rutinen fra Nord

Webredaktør, udgivet d. 3. december, 2015

Optakt 1. div. damer Skanderborg Håndbold – Vendsyssel Håndbold, lør. 5/12 kl. 14.00 i MB-hallen.

Lørdag spiller damerne året sidste hjemmekamp i Cigaræsken. Dagens modstander er Vendsyssel Håndbold, som sidste år blev nr. 2 i 1. division.

Holdet består af en lang række rutinerede profiler anført af Kristina Bille (1. divisions topscorer i skrivende stund) og Sisse Bruun Jørgensen som begge holder et fantastisk højt bundniveauet og er dygtige i begge ender af banen.

Vendsyssel Håndbold spiller traditionelt set nogle målrige opgør og er da også det mest scorende hold i rækken, som nu kan glæde sig til at stå overfor rækkens – på papiret – bedste forsvar og keepere, idet vi i Skanderborg Håndbold er dem, som har lukket færrest mål ind (målt i forhold til antal spillede kampe) – spændende duel mellem bedste forsvar og angreb. Trænere 1. div. damer 15-16

Vi møder op med en storsejr i bagagen over Elitehåndbold Aalborg, i en kamp, hvor vi tog et stort skridt i den rigtige retning.

I den forgangne uge har vi arbejdet meget med at finpudse spillet og finde tempoet frem i benene i begge ender af banen, så vi kan matche Vendsyssel Håndbolds høje tempo og gode kontrafase. Vi satser på, at vi er flyttet os tilpas meget de seneste uger, så vi kan trække os sejrsrigt ud af dagens opgør. Hele truppen ved, hvor meget det vil kræve at vinde over Vendsyssel – og man skal ikke lade sig narre, “den sovende kæmpe” er vågnet og har senest vundet 3 på stribe (bl.a. over Ajax København).

Pigerne ved, hvad der skal til og er klar til at give alt for en sejr i dagens opgør. Målet er en sejr uanset hvordan spillet vil flyde kl. 14.00!

Vi ønsker publikum, sponsorer, spillere og dommere en god kamp i Cigaræsken.

Entré: 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test