Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 U-Liga gys i Cigaren i denne uge

Webredaktør, udgivet d. 6. december, 2015

ligaUngdoms divisionerne afsluttes i den kommende uge – og alle 4 U16 og U18 hold i Skanderborg Håndbold er stadig med i kampen om liga pladserne.

Den jyske turnering er ændret i denne sæson, således at 1. divisionerne kun består af 2 stk puljer a 6 hold, hvor der tidligere var 3 stk og 18 hold. Ligapladserne fordeles således lidt anderledes end normalt, da det kun er nummer 1 og 2 i puljerne der kvalificere direkte til liga pladserne.

Nummer 3 og 4 i de 2 puljer i hver række, skal efterfølgende spille en kvalifikationskamp – krydset med nummer 4 og 3 i den modsatte pulje.

De afgørende kampe spilles alle i denne uge, og alle 4 grønne hold er stadig i spil til liga efter jul.

U18 Drenge er eneste afklarede hold – de skal spille kvalifikation på lørdag, men modstanderen kendes endnu ikke.

De 3 øvrige hold kan stadig kvalificere sig direkte i løbet af denne uge, og de 2 U16 hold spiller begge den afgørende kamp i Cigaræsken i denne uge. U18 Pigerne kan afgøre ligapladsen på udebane på torsdag mod SK Århus.

Onsdag kl. 20.00 spiller U16 Drenge (billede) hjemme mod VIES (Vejle Idrætsefterskole). En sejr giver ligaplads – uafgjort eller nederlag betyder kvalifikationskamp på lørdag på neutral grund.

Fredag kl. 20.00 spiller U16 Pigerne (billede) hjemme mod SINE-Sønderjyske. En sejr giver ligaplads – uafgjort eller nederlag betyder kvalifikationskamp på mandag på neutral grund.

Så der er god grund til at komme i hallen både onsdag og fredag og give din støtte med.

u16 drenge 2015_2016

u16 piger 2015_2016

Website Security Test